Juridische zekerheid voor een vast bedrag

Ik hanteer een scherp tarief voor zowel mijn pakketten als voor mijn losse documenten en contracten. Omdat mijn prijzen scherp zijn en mijn dienstverlening uitstekend, geef ik geen korting. 

♥ Mijn tarieven zijn in EURO en exclusief btw. Altijd op voorhand bij jou bekend. Zo sta jij achteraf niet voor een verrassing: wel zo transparant.

♥ De oplevertijd ligt tussen de 7 en 10 werkdagen. Heeft het document vliegende haast en wil je het sneller dan de aangegeven oplevertijd geregeld hebben? Dat kan tegen het spoedtarief van 35% extra (ex. btw) op het gewone tarief (ex. btw). 

eml

MIJN PAKKETTEN

De tarieven zijn in euro en exclusief btw. 

Voor de contracten en documenten die ik opstel, hanteer ik een vast tarief. 

Voor de documentcheck, een juridische brief of een juridisch advies hanteer ik een tarief van 98,00 exclusief btw per uur. Op voorhand maak ik een inschatting van hoelang ik bezig ben. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent, zonder verrassing achteraf. Wel zo transparant.

Werkwijze EML
werkwijze eml
werkwijze eml
werkwijze eml

Happy to help!

Juridische problemen voorkomen was nog nooit zo eenvoudig! Wil je een offerte aanvragen, een vraag stellen, samenwerken of kennismaken? 

Mail naar hello@emljuridischadvies.nl, app op 06 44 46 20 32 of stuur via onderstaand formulier een berichtje. Ik neem binnen 48 uur contact met je op. Je zit natuurlijk nergens aan vast: beloofd.

EML