Reviews

Een greep uit wat anderen zeggen..

Mariska Moerman - Equine Online

“Met mijn bedrijf Equine Online help ik ondernemers in de paardenwereld met het krachtig neerzetten van hun bedrijf met behulp van personal branding. Nu er binnen mijn bedrijf grote veranderingen plaatsvinden, vond ik het tijd voor een juridische ‘upgrade’.. Via-via kwam ik bij Elze terecht en daar ben ik erg blij mee! Niet alleen is Elze vakkundig heel sterk, ze is ook nog eens communicatief sterk. Dit zorgt voor een prettige samenwerking en ook voor goed begrijpbare documenten. Mijn aanname was dat juridische documenten altijd saai en lastig van stof zijn, maar dankzij Elze weet ik dat dit niet zo is. De juridische fundering van Equine Online staat weer stevig en ik ben blij met haar hulp achter de schermen waar nodig. Het tofste vind ik dan nog dat ze affiniteit heeft met de paardenwereld. Het is toch een wereld apart, dus voor mij was dit een groot pluspunt. Zoek je nog iemand die jou kan helpen met de juridische fundering van jouw bedrijf? Iemand die communicatief en vakkundig is? Iemand die ook nog eens affiniteit heeft met de paardenwereld? Kijk dan zeker eens bij Elze! “

Martha Wildeboer - Studio Organized

“Elze is een fantastische vrouw om mee te werken en weet exact wat ze doet. Ik heb mijn bedrijf veranderd en daar hoorde ook nieuwe juridische documenten bij. Ik wist zelf niet goed waar ik moest beginnen, maar met de hulp van Elze was dit zo geregeld. Ze legt je in makkelijke taal uit wat je nodig hebt en waarom. Ze laat je begrijpen wat het belang is van de juiste documenten en helpt je daar ontzettend goed bij. Na mijn eerste kennismaking met Elze wist ik direct dat ik de juiste persoon voor de job had gevonden. Ik ben mega tevreden en raad iedereen Elze aan”.

Melissa Kamp - How about design

“Voor een persoonlijke aanpak en iemand die echt met je meedenkt ben je bij Elze aan het goed adres. Ze heeft mij geholpen met mijn algemene voorwaarden. Ze reageert snel, stelt de juiste vragen en levert maatwerk kwaliteit. Het opgeleverde document sluit dan ook ontzettend goed aan bij hoe ik wil communiceren met mijn bedrijf.”

Debby Albers - BirthDoula Debby

“Wat een geluk dat via een zoektocht op Google Elze op mijn pad is gekomen. Een ‘Meester’ in Juridisch Advies. Een Meester absoluut, maar ook meesterlijk in haar vertrouwenswaardige en vooral prompte en duidelijke communicatie. Achter die parate en praktische kennis schuilt gewoon een megagroot warm hart. Tijdens de fijne samenwerking dreef mijn donkere wolk over de juridische verplichtingen van privacy cookies en Algemene Voorwaarden door een superfijne samenwerking snel voorbij. Elze gaf het vertrouwen. Elze regelde het allemaal. Dit mooie visitekaartje van haar staat vanaf nu in mijn kaartenbak!” 

Danielle Spaan - De Haarsalon by Danielle

“Gewoon nogmaals bedankt voor de goede en snelle service bij het opstellen van mijn contract en algemene voorwaarden – ik kom zeker terug” 

Steve Hetem - de Woordsmid vertalingen

” Hartstikke bedankt voor alle documenten. Weet dat ik je aandacht en tijd erg waardeerde en dat ik het een prettige samenwerking heb gevonden. Ik zal je diensten onthouden en mocht er een kans komen, dan zal ik ze zeker aanbevelen.” 

Happy to help!

Juridische problemen voorkomen was nog nooit zo eenvoudig! Wil je een offerte aanvragen, een vraag stellen, samenwerken of kennismaken? 

Mail naar hello@emljuridischadvies.nl, app op 06 44 46 20 32 of stuur via onderstaand formulier een berichtje. Ik neem binnen 48 uur contact met je op. Je zit natuurlijk nergens aan vast: beloofd.

EML