Algemene VoorwaardenEML

Met algemene voorwaarden is het voor de ander duidelijk onder welke voorwaarden jij zaken doet: jouw spelregels. Daarom heb je het liefst algemene voorwaarden die mensen echt lezen en écht begrijpen.

Algemene voorwaarden zijn wettelijk niet verplicht. Maar, met goed opgestelde algemene voorwaarden voorkom je gedoe en kopzorgen.

Denk aan gedoe rondom (aan)betaling: in je algemene voorwaarden zorg je dat duidelijk is hoe je factureert en welke betalingstermijn je hanteert. Denk ook aan jouw aansprakelijkheid: zorg dat jouw aansprakelijkheid wordt beperkt en gemaximeerd. En mogen mensen eigenlijk “kosteloos” voortijdig annuleren of tussentijds opzeggen? 

♥ Wil jij ook een op maat gemaakt document, in jouw tone of voice? Let me help you out.

♥ Na oplevering heb jij geen geen last meer van een knagend gevoel. Fijn! Want jij bent liever bezig met waar je wél blij van wordt, toch?

Ik maak op maat gemaakte algemene voorwaarden, in jouw tone of voice.

EML

Algemene voorwaarden in mensentaal

Ik vind het super leuk om jou te mogen helpen bij alles wat jij bij jouw juridische zaken niet leuk, saai of moeilijk vindt.

Om af te zijn van het imago “juridisch is saai en stoffig“, kun je kiezen uit drie “stijlen” (zonder verlies van juridische duiding, het gaat tenslotte om de geldigheid).

Bepaal zelf in welke stijl ik jouw algemene voorwaarden opstel: naar jouw wens & in jouw tone of voice. Voordeel? Je begrijpt zelf wat er in jouw algemene voorwaarden staat en jouw klanten dus ook. Daar voorkom je pas echt issues mee!

Informeel

Informeel/formeel

Formeel

EML
EML
EML

Djaranda Vennink

“Yoehoe, wat een last is er van mijn schouders afgevallen! 

Ik hoef a) niet meer te denken of wat ik maak wel klopt en b) een fijn gevoel dat ik het kan overlaten aan iemand die er verstand van heeft.” 

Yvonne Lagas

“Elze is kundig en heel professioneel in haar werkwijze. Daarnaast speelt haar persoonlijke en betrokken manier van werken en communiceren ook een belangrijke rol. Ik ben enthousiast door de combinatie van hoe Elze werkt en de hoge kwaliteit die ze oplevert. Ik raad haar zeker aan!”

Ilse Weerdenburg

“Ik kwam bij Elze terecht omdat ik nieuwe Algemene Voorwaarden nodig had. Ze denkt echt met je mee en helpt je vlot aan voorwaarden die perfect afgestemd zijn op je bedrijf. Ze legt je uit wat belangrijk is en waarom. En wat helemaal fijn is: je kunt je AV in gewone mensen taal laten opstellen. Helder leesbaar en begrijpelijk voor iedereen!”

Djaranda Interiors

Theeprofessional

Ilse denkt Mee

Tarief

♥ Opgesteld in jouw tone of voice en op maat gemaakt.

♥ Inclusief revisie, 3 maanden nazorg en een “mini how-to” als naslagwerk.

♥ De oplevertijd ligt tussen de 7 en 10 werkdagen vanaf het moment van retourneren van de vragenlijst. Wil je het sneller geregeld hebben? Dat kan tegen het spoedtarief van 35% extra op het gewone tarief (alles ex. BTW).

Werkwijze EML
werkwijze eml
werkwijze eml
werkwijze eml

Happy to help

Juridische problemen voorkomen was nog nooit zo eenvoudig! Wil je een offerte aanvragen, een vraag stellen, samenwerken of kennismaken? 

Mail naar hello@emljuridischadvies.nl, app op 06 44 46 20 32 of stuur via onderstaand formulier een berichtje. Ik neem binnen 48 uur contact met je op. Je zit natuurlijk nergens aan vast: beloofd.

EML