Algemene Voorwaarden

Met goed opgestelde algemene voorwaarden kun je issues voorkomen. Denk aan issues rondom (aan)betaling: zorg dat in je voorwaarden duidelijk is hoe je factureert en welke betalingstermijn je hanteert. Vergeet ook niet de beperking van jouw aansprakelijkheid. En heb je al een goed annuleringsbeding?

Algemene voorwaarden zijn wettelijk niet verplicht. Maar, met algemene voorwaarden is het voor de ander wél duidelijk onder welke voorwaarden jij zaken doet: jouw spelregels. 

Je hebt dus het liefst algemene voorwaarden die mensen echt lezen en écht begrijpen.

Na oplevering heb jij er geen omkijken meer naar. Fijn! Want jij bent liever bezig met waar echt je passie ligt, toch?

Ik maak graag op maat gemaakte algemene voorwaarden voor jou in de door jou gekozen stijl. 

eml

Algemene voorwaarden in mensentaal

Ik vind het niet normaal leuk om jou te mogen helpen bij alles wat jij bij jouw juridische zaken niet leuk, saai of moeilijk vindt. En om af te zijn van het imago “juridisch is saai en stoffig“, heb je bij mij de keus uit drie “stijlen” (natuurlijk zonder verlies van juridische duiding, het gaat tenslotte om de geldigheid).

Je bepaalt zelf in welke stijl ik jouw algemene voorwaarden opstel: helemaal naar jouw wens & in jouw tone of voice. Voordeel? Je begrijpt zelf wat er in jouw algemene voorwaarden staat en jouw klanten dus ook. Daar voorkom je pas echt issues mee!

Informeel

Informeel/formeel

Formeel

informele algemene voorwaarden
Informele algemene voorwaarden
informele algemene voorwaarden

Djaranda Vennink

“Yoehoe, wat een last is er van mijn schouders afgevallen! 

Ik hoef a) niet meer te denken of wat ik maak wel klopt en b) een fijn gevoel dat ik het kan overlaten aan iemand die er verstand van heeft.” 

Yvonne Lagas

“Elze is kundig en heel professioneel in haar werkwijze. Daarnaast speelt haar persoonlijke en betrokken manier van werken en communiceren ook een belangrijke rol. Ik ben enthousiast door de combinatie van hoe Elze werkt en de hoge kwaliteit die ze oplevert. Ik raad haar zeker aan!”

Ilse Weerdenburg

“Ik kwam bij Elze terecht omdat ik nieuwe Algemene Voorwaarden nodig had. Ze denkt echt met je mee en helpt je vlot aan voorwaarden die perfect afgestemd zijn op je bedrijf. Ze legt je uit wat belangrijk is en waarom. En wat helemaal fijn is: je kunt je AV in gewone mensen taal laten opstellen. Helder leesbaar en begrijpelijk voor iedereen!”

Djaranda Interiors

Theeprofessional

Ilse denkt Mee

Tarief

♥ Opgesteld in jouw tone of voice en op maat gemaakt.

♥ Inclusief revisie, 3 maanden nazorg en een “mini how-to” als naslagwerk.

♥ Sta je als startend ondernemer korter dan 2 maanden ingeschreven bij de KvK? Als je dit doorgeeft bij je aanvraag, verwerk ik de starterskorting in je offerte.

♥ De oplevertijd ligt tussen de 7 en 10 werkdagen vanaf het moment van retourneren van de vragenlijst. Wil je het sneller geregeld hebben? Dat kan tegen het spoedtarief van 20% extra op het gewone tarief (alles ex. BTW).

werkwijze eml
werkwijze eml
werkwijze
werkwijze

Happy to help!

Juridische problemen voorkomen was nog nooit zo eenvoudig! Wil je een offerte aanvragen, een vraag stellen, samenwerken of kennismaken? 

Mail naar hello@emljuridischadvies.nl, app op 06 44 46 20 32 of stuur via onderstaand formulier een berichtje. Ik neem binnen 48 uur contact met je op. Je zit natuurlijk nergens aan vast: beloofd.

EML