Engelstalig

Wil je jouw juridische documenten in het Engels laten opstellen of wil je ze laten vertalen? Dan schakel je daar niet zomaar iemand voor in. Elze to the rescue: ik help je graag! 

Door mijn ervaring als contractjurist (Engelstalige onderzoekscontracten) bij de Universiteit Utrecht heb ik mij niet alleen de taal eigen gemaakt, maar ken ik ook de specifieke terminologie die in veel juridische documenten gebruikt wordt. 

Engelstalige documenten en vertalingen van juridische documenten moeten zowel feitelijk als juridisch correct zijn. Daarom werk ik met een vaste tweede lezer die de eindcontrole uitvoert. Zo zorgen we samen voor behoud van kwaliteit!

EML

Zij gingen je voor

Mariska Moerman

Elze heeft mij in eerste instantie geholpen met mijn algemene voorwaarden en privacy- en cookieverklaring. Toen ik besloot om mijn bedrijf internationaal te gaan doen, betekende dat mijn documenten naar het Engels moesten worden vertaald, zonder dat de waarde verloren ging. De eerste ronde was meteen goed door, wederom, de kennis en kunde van Elze. Zo blijkt Engels ook één van haar sterke kanten te zijn.

Vivian Schroën

“Elze heeft voor mij Engelstalige Algemene Voorwaarden en Privacy-cookieverklaring opgesteld. Het contact was fijn, ze reageerde snel en dacht mee. Als starter had ik niet alles op orde en leek het allemaal heel ingewikkeld, maar Elze heeft alles heel helder gemaakt en nu weet ik dat ik voor mijn bedrijf op juridisch vlak alles goed geregeld heb. Aanrader!”

Romee van Naarden

“Ik heb mijn contract in het Engels laten opstellen door EML en ik ben super tevreden! Het contact verliep erg fijn en Elze hanteert een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kom zeker terug als ik juridische vragen heb. Bedankt Elze!” 

Equine Online

Vivo Dutch

Change Model Management

♥ Mijn tarieven zijn in EURO en exclusief btw.

Voor het vertalen van juridische documenten of een juridisch advies hanteer ik een tarief van 98,00 exclusief btw per uur. Op voorhand maak ik een inschatting van hoelang ik bezig ben. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent, zonder verrassing achteraf. Wel zo transparant.

♥ De oplevertijd ligt tussen de 7 en 10 werkdagen, tenzij anders aangegeven. Wil je het sneller geregeld hebben? Dat kan tegen het spoedtarief van 35% extra op het gewone tarief (alles exclusief btw). 

Werkwijze EML
werkwijze eml
werkwijze eml
werkwijze eml

Happy to help!

Juridische problemen voorkomen was nog nooit zo eenvoudig! Wil je een offerte aanvragen, een vraag stellen, samenwerken of kennismaken? 

Mail naar hello@emljuridischadvies.nl, app op 06 44 46 20 32 of stuur via onderstaand formulier een berichtje. Ik neem binnen 48 uur contact met je op. Je zit natuurlijk nergens aan vast: beloofd.

EML