Documentcheck

Zeker weten dat het goed zit.

Lekker makkelijk zo’n kant en klaar contract, toch? Je hoeft zelf niets te laten opstellen, dus het kost je geen tijd en geld. De afspraken kloppen ook nog wel met wat is besproken. Of heb je gewoon zelf iets op papier gezet en lijkt het er wel op? Juridisch kunnen er allerlei addertjes onder het gras zitten en het risico is groot dat jij rechten prijsgeeft waarvan je niet eens wist dat je ze had. 

Zie je door de bomen het bos niet meer? 

Door mijn ervaring als contractjurist bij de Universiteit Utrecht, ben ik inmiddels door de wol geverfd. Als ik jouw document of contract screen, verzeker jij jezelf van doordachte en waterdichte afspraken die gunstig zijn voor jou. Voor de periode waarin het goed gaat, maar ook voor als er misschien een conflict ontstaat: een fijne gedachte.

Veelgestelde vragen over de check

Ik check vrijwel alle documenten: algemene voorwaarden, privacyverklaring, cookieverklaring, samenwerkingsovereenkomst, freelanceovereenkomst, licentieovereenkomst, overeenkomst van opdracht, geheimhoudingsverklaring, koopovereenkomst, huurovereenkomst enzo veel meer!

Nee, ik check geen brieven. Die moet ik vaak zodanig aanpassen dat het je veel meer geld scheelt als ik een op maat gemaakte brief voor jou maak.

Ja, Engels is geen probleem. 

Ik check het document én pas het aan. Bij mij kun je niet terecht voor alleen het checken van jouw document. 

Je krijgt een vragenlijst omdat ik mij zo een compleet beeld kan vormen over jouw bedrijf en over jouw wensen. 

Het beoordelen en checken van juridische documenten houdt in dat ik het document bestudeer en mijn aanpassingen in het document zet. 

Voor de contracten die ik check en aanpas, hanteer ik een tarief van 98,00 exclusief btw per uur. Op voorhand maak ik een inschatting van hoelang ik met de check bezig ben. Als ik over de tijd heen ga en we hebben een tarief afgesproken, dan komt dat voor mijn rekening

Tarief

Als jij jouw zaken op orde hebt, voorkomt dat boetes en gedoe. Voor de documentcheck reken ik een tarief van 98,00 per uur. Het tarief is in euro en exclusief btw.

Werkwijze EML
werkwijze eml
werkwijze eml
werkwijze eml

Happy to help!

Juridische problemen voorkomen was nog nooit zo eenvoudig! Wil je een offerte aanvragen, een vraag stellen, samenwerken of kennismaken? 

Mail naar hello@emljuridischadvies.nl, app op 06 44 46 20 32 of stuur via onderstaand formulier een berichtje. Ik neem binnen 48 uur contact met je op. Je zit natuurlijk nergens aan vast: beloofd.

EML