Let's connect

Juridische problemen voorkomen was nog nooit zo eenvoudig! Wil je een offerte aanvragen, een vraag stellen, samenwerken of kennismaken? 

Mail naar hello@emljuridischadvies.nl, app op 06 44 46 20 32 of stuur via onderstaand formulier een berichtje. Ik neem binnen 48 uur contact met je op. Je zit natuurlijk nergens aan vast: beloofd.

EML
contact eml

Ja! Handig voor als jij een fotograaf bent, (algemene voorwaarden, privacyverklaring, licentieovereenkomst) of VA (algemene voorwaarden, privacyverklaring of verwerkersovereenkomst of overeenkomst van opdracht naar keus) of een webshop hebt (algemene voorwaarden, privacy-cookiebeleid, herroepingsdocumenten). Of als je net start en gewoon veilig wilt zitten (algemene voorwaarden & privacy-&cookieverklaring).

Ja. Ik vind het erg belangrijk dat de inhoud van jouw document klopt. Je krijgt van mij de eerste versie, die kun je op je gemak doorlezen. Je kunt dan nog vragen stellen en opmerkingen maken, voor ik de definitieve versie oplever.

Ja. Ik mag procederen als het gaat om een vordering tot € 25.000. Komt het bedrag daarboven, dan schakel ik graag een collega advocaat in. Maar, liever voorkom ik een procedure door te bemiddelen. Procedures kosten geld, zijn stressvol en tijdrovend. Alleen als het niet anders kan of je wilt niet anders, dan gaan we naar de rechtbank. In dat geval ben je goed af met een procespakket!

Ik probeer mijn prijzen zo scherp mogelijk te houden. Daarom heb ik voor sommige diensten vaste prijzen in het leven geroepen. Die staan bij de betreffende dienst vermeld. Gewoon, transparant en overzichtelijk. Zo weet jij meteen waar je aan toe bent.

Je krijgt altijd een offerte. Vraag je die op werkdagen, dan krijg je binnen 48 uur een bericht met de prijzen, mijn algemene voorwaarden en informatie over mijn werkwijze. De offerte is veertien dagen geldig en je zit nergens aan vast: beloofd. 

Kost een zaak meer tijd dan ik had ingecalculeerd? Dan komt die tijd voor mijn rekening. Jij betaalt geen cent extra. Goed om te weten, toch?

Ja, als je een ondernemer bent wel. Soms is het gewoon heel handig om even je vraag te kunnen stellen aan je eigen jurist, gespecialiseerd in jouw problematiek en iemand die jou en jouw onderneming goed kent. Zonder dat je daar achteraf een flinke factuur voor krijgt. 

hello@emljuridischadvies.nl

Rooijsestraat 32a | 6621 AN  | Dreumel

+316 44 46 20 32

KvK: 764 066 79

BTW: NL003082164B75

 

EML