Over mr. Elze Lamers

Ervaren jurist & ondernemer

Ik ben Elze Lamers en ik heb met veel plezier gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Daar heb ik mijn bachelor Nederlands recht behaald, maar ook mijn master in het (Medisch) aansprakelijkheidsrecht.

Na mijn afstuderen heb ik veel werkervaring op gedaan als bedrijfs- en incassojurist bij een Gerechtsdeurwaarder, als jurist letselschade en als contractjurist en aansprakelijkheidsjurist voor de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. Omdat het ondernemerschap bleef roepen, heb ik in Mei 2021 EML Meester in Juridisch Advies opgericht. Waar ik juridische zaken niet ingewikkelder, groter en duurder maak dan nodig.

In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in, houd ik mijn tuin en beestenboel in bedwang, rijd ik mijn paarden, sport ik, lees ik graag en probeer ik veel te reizen. Volg je mij(n ondernemersavontuur) al op Instagram?

EML

Beloofd

♥ No nonsens & Mensentaal

♥ Creatieve oplossingen

♥ Pragmatisch

♥ Service & betaalbaar

♥ Overzichtelijk & transparant

Mijn visie

Juridische hulp toegankelijk, simpel te begrijpen en betaalbaar maken.

eml juridisch advies

Mijn missie

Ik wil het recht betaalbaar en toegankelijk maken. Simpel te begrijpen. Het is belangrijk dat jij weet waar het over gaat. Ik lever maatwerk, kom met creatieve oplossingen en zoek graag naar een slim alternatief.  Mijn klanten omschrijven mij als vakkundig, doortastend en pragmatisch – dat is echt zo: lees hier wat mensen over mij(n dienstverlening) zeggen :). 

Happy to help!

Juridische problemen voorkomen was nog nooit zo eenvoudig! Wil je een offerte aanvragen, een vraag stellen, samenwerken of kennismaken? 

Mail naar hello@emljuridischadvies.nl, app op 06 44 46 20 32 of stuur via onderstaand formulier een berichtje. Ik neem binnen 48 uur contact met je op. Je zit natuurlijk nergens aan vast: beloofd.

EML