Geheimhoudingsverklaring

Sommige zaken wil je niet kwijtraken.

Ben je op de verkennende tour voor wat betreft een nieuwe samenwerking? Ga je bepaalde zaken bespreken die geheim moeten blijven? Dan is de geheimhoudingsverklaring (NDA) iets voor jou.  

De geheimhoudingsverklaring is een contract waarin de ander akkoord gaat om bepaalde informatie van jou niet door te vertellen of openbaar te maken. De ander is na ondertekening van de geheimhoudingsverklaring verplicht om die informatie geheim te houden. Als de ander jouw geheime informatie wel openbaar maakt, dan kun je daar een schadevergoeding voor vragen.

Wil je weten of je een geheimhoudingsverklaring nodig hebt? Geen zorgen! Ik bekijk het graag voor jou. En heb je er één nodig, dan maak ik graag een waterdichte verklaring voor jou. Zo weet je zeker dat je geen risico’s loopt. 

Veelgestelde vragen over
de Geheimhoudingsverklaring

  • welke informatie geheim moet blijven en welke niet
  • wie de informatie mag bekijken
  • voor welke periode de geheimhouding geldt
  • de handtekeningen van de betrokken partijen
  • boeteclausule

Heb je een goed idee? En heb je een partner nodig om het idee uit te voeren? Bedrijfsgevoelige informatie delen met een mogelijke partner is soms moeilijk. Je loopt namelijk het risico dat de partner jouw idee steelt. Je loopt vooral risico als je jouw idee nog niet hebt beschermd. Met een geheimhoudingverklaring bescherm je je tegen diefstal van jouw idee of uitvinding.

Een geheimhoudingsverklaring kan in verschillende situaties verstandig zijn. Bijvoorbeeld als je voor de verkoop van je bedrijf vertrouwelijke informatie met een mogelijke koper deelt. Of als jouw medewerkers belangrijke bedrijfsinformatie weten. En ook als je een goed idee bespreekt met een samenwerkingspartner.

Voor het opstellen van jouw geheimhoudingsverklaring hanteer ik het tarief van 110,00 exclusief btw.

♥Heeft het vliegende haast en wil je het snel geregeld hebben? Betaal dan het spoedtarief van 35% extra (ex. btw op het gewone tarief (ex. btw). 

 

Tarief

Als jij jouw zaken op orde hebt, voorkomt dat gedoe. Voor de geheimhoudingsverklaring reken ik een vaste prijs van 110,00. Het tarief is in euro en exclusief btw.

Werkwijze EML
werkwijze eml
werkwijze eml
werkwijze eml

Happy to help!

Juridische problemen voorkomen was nog nooit zo eenvoudig! Wil je een offerte aanvragen, een vraag stellen, samenwerken of kennismaken? 

Mail naar hello@emljuridischadvies.nl, app op 06 44 46 20 32 of stuur via onderstaand formulier een berichtje. Ik neem binnen 48 uur contact met je op. Je zit natuurlijk nergens aan vast: beloofd.

EML