Offerte+ voor VA’s

Een offerte model met standaardvoorwaarden

Ben je net gestart als VA? Heb je een klein budget? Of weet je nog niet welke kant je echt op zou willen. En weet je wel dat het belangrijk is om je juridische zaken goed te regelen, maar vraag je jezelf tegelijkertijd ook af of je echt al-tijd vanaf de start algemene voorwaarden op maat nodig hebt? 

Als je het mij vraagt, is mijn antwoord: nee. Je hebt niet altijd vanaf de start algemene voorwaarden op maat nodig. Maar om te voorkomen dat je bepaalde zaken iedere keer opnieuw moet bespreken, is het wel handig om ze vast te leggen in een standaard document. 

Dit hoeven alleen niet altijd en perse algemene voorwaarden te zijn. Soms is een goede overeenkomst met daarin bepaalde afspraken over bepaalde zaken voldoende. Of een goede en uitgebreide offerte, zoals de Offerte+!

Dat is een offerte model met een aantal standaard voorwaarden waar je echt niet zonder kunt. Denk dan aan aansprakelijkheid, annulering, opzegging, betaling en prijsverhoging. 

Concrete afspraken dus. Daarmee voorkom je in het begin discussie en in the end juridisch getouwtrek mee. 

Voordeel? 

Jij maakt als VA een minder grote investering in het begin, maar je maakt zakendoen voor jezelf en voor de ander wel een stuk duidelijker. 

Geen zorgen trouwen, want het document is opgesteld door een jurist (mijzelf ;)). Ondernemen met een safe gevoel dus. 

Veelgestelde vragen over
de Offerte +

  • Je krijgt het door mij voorbereide document in MS Word
  • Jij maakt het zelf compleet
  • Jij tweakt het in jouw huisstijl
  • Je bent klaar voor je eerste opdracht

Ja. Daar kan ik kort over zijn 🙂

Yes, ik begeleid je met mijn geschreven aanwijzingen door het document heen!

97,00 exclusief btw

Tarief

Als jij jouw zaken op orde hebt, voorkomt dat gedoe. Voor de Offerte + reken ik een vaste prijs van 97,00. Het tarief is in euro en exclusief btw

Wat anderen zeggen

Inge Dekker

“Ik ben heel blij dat ik Elze via Instagram ontmoet heb. Ze werkt snel, is heerlijk no-nonsense en ze is makkelijk te bereiken. Ze neemt echt de tijd voor je en ze kijkt ook verder dan alleen de aanvraag. Ze attendeerde mij op juridische zaken voor op mijn website waar ik zelf nog niet over na had gedacht, super fijn! Niet alleen een topper in haar vak maar ook een topper als persoonlijkheid! Dankjewel Elze!❤”

Sanne van Hermelen

“Zelf ben ik niet thuis in de juridische wereld, maar weet ik vanuit mijn baan in loondienst wel hoe belangrijk het is om deze zaken op orde te hebben! Na ons eerste contact was de rest binnen no time geregeld. Elze werkt met korte lijntjes en heeft naast heel veel kennis ook een heel prettig karakter. De samenwerking heb ik dan ook als zeer prettig ervaren! Bedankt Elze.”

Roos Rokven

“Elze neemt de tijd om naar je wensen te luisteren. Ook nadat ze documenten heeft aangeleverd nog heel fijn met haar kunnen overleggen hoe dingen aan te pakken. Ik ben heel erg blij met de hulp die ik van Elze gehad heb met het opstellen van mijn algemene voorwaarden en privacybeleid!”

Online VA

SAN Virtual Assistant

EQRoos

Werkwijze EML
werkwijze eml
werkwijze eml
werkwijze eml

Happy to help!

Juridische problemen voorkomen was nog nooit zo eenvoudig! Wil je een offerte aanvragen, een vraag stellen, samenwerken of kennismaken? 

Mail naar hello@emljuridischadvies.nl, app op 06 44 46 20 32 of stuur via onderstaand formulier een berichtje. Ik neem binnen 48 uur contact met je op. Je zit natuurlijk nergens aan vast: beloofd.

EML