Meesterlijke strippenkaart

Handig voor korte vragen

Wil jij soms ook gewoon even weten wat je rechten zijn? Dan heb je maar een beetje hulp nodig 😎 Niet voor een heel uur, maar gewoon voor even 😃 En met mijn meesterlijke strippenkaart, schakel je die hulp heel simpel in: daarna kun je zelf weer verder! Altijd praktisch toepasbaar.

Een strippenkaart heeft 6 strippen. Één strip geeft recht op 10 minuten juridisch advies. Per keer gebruik je in ieder geval één en soms meerdere strippen. De kaart is een jaar geldig na aankoop en wordt voorafgaand aan het gebruik betaald.

Juridische strippenkaart

Wat anderen zeggen

Rini Mölling

Als kersverse ondernemer belandde ik in een situatie waarin ik helemaal klem zat en wilde er uit, maar kon dat wel? Mijn coach tipte me en nog geen dag later zocht ik contact. Het vanaf het begin aanwezige laagdrempelige contact met Elze verraste me, maar stelde me gerust en de (des)kundigheid waarmee er met me werd meegedacht gaf me meer zekerheid, maar ook echt het gevoel dat er iemand achter me stond.Ik ben dankbaar voor het eindresultaat! Elze: bedankt!

Noortje Kollenburg

Super fijn bedrijf, fijne vrouw goed geholpen! Het was een lange rit uit eindelijk gewonnen. Iets met een welles nietes gevecht. Maar Elze heeft ons goed advies gegeven en bij gestaan. Zeker aan te raden en als ik weer iets heb (hopelijk niet) ga ik zeker weer naar Elze toe. Top bedrijf! En super erg bedankt!

Mölling Zorg & Ondersteuning

Hoefsmederij Kollenburg

Tarief

Voor de strippenkaart reken ik een vaste prijs van € 95,00. Het tarief is in euro en exclusief BTW.

De strippenkaart dient voorafgaand aan het gebruik te worden voldaan. 

juridische strippenkaart
juridische strippenkaart
juridische strippenkaart
juridische strippenkaart

Happy to help!

Juridische problemen voorkomen was nog nooit zo eenvoudig! Wil je een offerte aanvragen, een vraag stellen, samenwerken of kennismaken? 

Mail naar hello@emljuridischadvies.nl, app op 06 44 46 20 32 of stuur via onderstaand formulier een berichtje. Ik neem binnen 48 uur contact met je op. Je zit natuurlijk nergens aan vast: beloofd.

EML